Testosteron Enanthate Hoe Te Om Het, Dosering, Bijwerkingen En Kosten

Testosteron staat bekend om z’n androgene bijwerkingen doordat testosteron omgezet wordt in oestrogeen. Daarom is het gebruik van anti-oestrogenen zoals SERM’s of aromatase remmers belangrijk. Op die manier kun je bijwerkingen zoals acne, haaruitval, agressie en natuurlijk de gevreesde gynaocomastie (borstvorming bij mannen) zoveel mogelijk afweren. Maar ik wil je wel sterk adviseren om geen testosteron injecties te doen of andere anabolen kuren tenzij je al een zeer ervaren anabolen gebruikers bent.

Als u het voor niet-medische redenen gebruikt, kunt u het van zwarte markt on-line illegaal bestellen. Als u veiliger alternatieven wilt, kunt u kiezen voor een van de juridische steroïden die we hierboven hebben aanbevolen. U moet deze drug ofwel uit de apotheek met een recept van een arts of bron van de grijze markt on-line illegaal. Als je legale alternatieven wilt, hebben we hierboven een aantal aanbevelingen gedaan. Je hebt een voorschrift nodig om legaal Testosteron Enanthaat te krijgen. Als u het illegaal sourcing, moet u toegang tot de on-line grijze markt.

De ampullen zijn bruin van kleur en de bijsluiter is expliciet dat u het testosteron enanthate uit direct licht moet houden en niet moet bewaren bij temperaturen boven 25 graden C. Aangezien Testosteron Enanthate wordt toegediend door een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg in een medische setting, is het onwaarschijnlijk dat een overdosis optreedt. Testosteron zal de atletische prestaties niet verbeteren en mag niet voor dat doel worden gebruikt.

  • Daarom, ondergrondse laboratoria zijn over het algemeen de enige plaats waar de steroïde kan worden gekocht.
  • Klanten die Testosteron Enanthate willen kopen, willen weten hoe ze deze drug appropriate kunnen gebruiken voor de beste resultaten.
  • Testosteron enanthaat is een krachtige steroïde die wordt gebruikt door bodybuilders en atleten vanwege de voordelen bij het verhogen van spiermassa en kracht.
  • Je hoeft je geen zorgen te maken over off-label gebruik of negatieve bijwerkingen.
  • Zonder bijwerkingen, toch testosteron-achtige resultaten behalen en niet in juridische problemen kunnen komen.
  • De dosering varieert afhankelijk van individuele behoeften en doelen, maar typische doseringen liggen tussen 200 mg en 600 mg per week.

Testosteron enanthate is ontworpen om geleidelijk vrij te komen uit het depot van de injectieplaats, dat bedoeld is als een diepe intramusculaire injectie rond 1-1.25″ naald. Het androgene effect van enanthate wordt afgeleid door de fabrikant zo intens maar uit ervaring op hetzelfde niveau als cypionate. Is een andere optie voor mensen die voor hypogonadism of testosterondeficiëntie worden behandeld. Je moet je dieet vullen met groenten omdat ze veel water bevatten, wat de vloeistofbehoefte in het lichaam compenseert.

Voor een cutkuur met langwerkende producten wordt testosteron enanthaat of testosteron cypionaat gestacked metboldenoneof primobolan. Het uithoudingsvermogen van je lichaam en je uithoudingsvermogen krijgen ook een enhance, wat essentieel is voor iemand die werkt aan zijn doelen op het gebied van fitness en bodybuilding. Je moet echter voorzichtig zijn met de negatieve bijwerkingen van Testosteron Enanthate omdat het in wezen een anabole androgene steroïde is. Ook kan misbruik leiden tot verslaving en ontwenningsverschijnselen bij significante dosisreductie of abrupt staken van het gebruik. Als u testosteron ENANTAAT gebruikt, bent u vatbaar voor gewichtstoename, acne of stemmingswisselingen. Volgens een recensie gepubliceerd in Sports Medicine in het jaar 2017, beïnvloeden anabole androgene steroïden weken of zelfs maanden na de terugtrekking de reproductieve gezondheid.

Dosering Voor De Injectie Van Testosteron Enanthate

Ongeacht uw ervaring niveau, de aanbevolen dosering frequentie is twee keer per week injecties te maximaliseren en onderhouden van uw bloedspiegels van het steroïde. Vaak wordt aan newbies aangeraden om een kuur van alleen testosteron te nemen, bijvoorbeeld 250 of 500 mg per week voor 10 weken. Dit is een goed advies omdat de gebruiker zo merkt of hij gevoelig is voor oestrogeen- danwel DHT-gerelateerde bijwerkingen. Hij kan zijn volgende kuren plannen aan de hand van zijn ervaringen tijdens de eerste kuur. Het is met veel producten te combineren en kan zo voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Op zichzelf zorgt het voor een grote toename van spiermassa en spierkracht.Testosteron Enanthate hoeft maar één keer in de week geïnjecteerd te worden en is daardoor zeer gebruiksvriendelijk.

Waar Kan Ik Testosteron Enanthaat Kopen?

Alleen een gekwalificeerde arts kan deze drug voorschrijven en alleen voor het beoogde of gelabelde gebruik. Net als testosteron-enanthaat is cypionaat ook een drug van lijst III en het afwijkende gebruik ervan is illegaal. Ten tweede zal het zuurstofgehalte in het bloed aanzienlijk toenemen. Ten derde zal het ook de vermoeidheid in je lichaam verminderen en je uithoudingsvermogen verbeteren. Deze veranderingen zullen je op hun beurt helpen om de volgende resultaten te bereiken.

Steroïden zoals testosteron doen je natuurlijke testosteron productie stoppen. Daarom is het van groot belang om een nakuur te volgen om de productie terug op te starten. https://www.protectorakanaan.com/anabolen-kopen-wat-zijn-de-risico-s-en-waar-kunt-u/ Niet alleen voor je gezondheid en om oestrogene bijwerkingen te beperken maar ook omdat je lichaam anders in een katabole toestand terechtkomt na een kuur.